Search in forum:
Search


Author Message
Post07/05/2010 at 2:19pm (UTC)    
Post subject: minutaefunditsport.page.tl

Faqe për SPORT . Kjo faqe ju ndihmon që të mësoni më shumë për SPORT . Kjo faqe është edhe në facebook.com klikoni këtu : http://www.facebook.com/pages/Minuta-e-fundit-SPORT/118997724799099

Dhe pastaj pasi të hapet faqja kikoni " E pëlqej " dhe gjithqka në rregull. Ju përshëndetim .
Post07/07/2010 at 11:11am (UTC)    
Post subject:

Realy i m very happy to creat my site.so many time before i thinking about my personal site. now i have done. but it is full creadit of you. Your team give megood chance.
once again i am very thankful to you
Jassi[b]
[/b]
Post07/09/2010 at 6:41am (UTC)    
Post subject:

Waves Are Inspiring,
Not Becuse They Rise And Fall,
But Becuase They Never Fail To Rise Again.
Have A Rising Day.
Good Morning… Very Happy Laughing Very Happy Smile Smile Very Happy
Display posts from previous:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group